Onze klanten zijn tevreden.

"Wij zijn trots op onze groeiende klantenkring. Wereldwijd maken talloze wijnprofessionals, bedrijven en particulieren gebruik van onze wijnopeners."

Offerte Aanvragen

Klantenreviews

 • Job Seuren, Wearesommos en bestuur Nederlands Gilde van Sommeliers
  5.00 out of 5

  Murano openers zijn veruit de beste openers die ik ooit heb gebruikt. Nog nooit een kapotte spiraal, ze liggen fijn in de hand en het mesje werkt tenminste wel! Dat 'ie gepersonaliseerd kan worden is natuurlijk een leuk extraatje.

 • Thérèse Boer, De Librije
  5.00 out of 5

  Gewoon een heel goed mesje. Míjn mesje.

 • Sascha Wernars, Werqdag
  5.00 out of 5

  Serveersters van onze opdrachtgevers en bediening van onszelf spreken vragen mij geregeld of ze zo'n mooie gele wijnopener mogen hebben. Wij noemen het dan ook 'de Lamborghini onder de kelnersmessen.

 • Milan Veld, Winefield’s Auctioneers
  5.00 out of 5

  Superkwaliteit, zowel de opener als het drukwerk. Voor een heel goeie prijs en lang plezier. Wij openen er ook bier en frisdrank mee.

 • Regina Meij, Imperial Wijnkoperij
  5.00 out of 5

  Erg handig, de kurkentrekkers van Murano. Tegenwoordig krijg ik iedere kurk soepel uit de fles met die slimme dubbele hefboom. Hij ligt lekker in de hand door de rubberen greep. Ik geef 'm ook graag aan klanten, mijn logo erop en in mijn eigen kleur natuurlijk.

 • Koen Claes, Wineplus
  5.00 out of 5

  De Murano kurkentrekker is wat mij betreft het neusje van de zalm. Hij ligt goed in de hand, werkt uitstekend en heeft een klassevolle uitstraling. Het is bovendien de perfecte marketingtool voor onze zaak. Een echte topper!

 • Danny Gonzalez, Fitzgerald
  5.00 out of 5

  Hoe leuk is het een gepersonaliseerd kelnermes te kunnen gebruiken dat ook perfect werkt? Custom Corkscrew doet het gewoon.

 • Fred Abel, Maitre Frederic
  5.00 out of 5

  Professioneel, opvallend, visitekaartje voor de fles wijn, hip en uiterst functionele opener.

 • Monica Tsang, Restaurant O&O
  5.00 out of 5

  De wijnopeners van Murano zijn vervaardigd van topmateriaal en zeen lust voor het oog. Naast dagelijks intens gebruik in Restaurant O&O geven we ze ook graag aan onze gasten bij bijzondere gelegenheden - een perfect gepersonaliseerd cadeau! De vlotte en persoonlijke service maken Murano een geweldige partner.

 • Jaap Zijlstra, Wijndijck
  5.00 out of 5

  Klanten zijn er blij mee. Ik ook. Ze zien er goed uit, zijn stevig, veermechanisme werkt, spiraal is fijn, mesje werkt goed. Het is een mooi product, kwaliteit drukwerk top, prijs-kwaliteit is dik in orde. Kortom, een prachtige kurkentrekker.

 • Remco Witberg, Osteria Vicini
  5.00 out of 5

  Zoals elke vakman zijn juiste gereedschap nodig heeft. Zo hebben wij kelnersmessen van Murano.

 • Edwin Raben, Edwines en voorzitter Nederlands Gilde Sommeliers
  5.00 out of 5

  Ik gebruik Murano openers zowel thuis als op werklocaties. Ik vind ze bijzonder prettig omdat de opener klein en handzaam is, een perfecte grip en een handige tweetrapshefboom heeft. Door het lipje komt het mesje superhandig uit de opener, en de kroonkurkopener komt ook vaak van pas. Bovendien is de opener te bedrukken. Voor het 30-jarig bestaan van het Nederlands Gilde van Sommeliers is de levering met logo en opdruk perfect verzorgd. Ik heb er altijd wel eentje op zak.

 • Seezwaa Smit, Grapelabels
  4.00 out of 5

  Custom Corkscrew streeft dezelfde hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en doeltreffendheid in service na bij het maken en leveren van wijnopeners als wij met onze wijnetiketten. Dat is precies waarom we deze kelnersmessen - bedrukt met het Grapelabels logo – hebben gekozen als giveaway aan onze klanten.

 • Heleen Boom, bestuur Nederlands Gilde Sommeliers
  5.00 out of 5

  Ik werk al jaren en altijd met plezier met deze fijne, praktische openers waarvoor je geen krachtpatser hoeft te zijn om de kurk uit de fles te krijgen. Dat hebben meisjes graag en helemaal als de opener er dan ook nog een beetje elegant en mooi vormgegeven uit ziet.

Over Custom Corkscrew

Custom Corkscrew verzorgt uw wijnopener op maat. De kelnersmessen worden geproduceerd in Italië en al bijna 30 jaar wereldwijd gebruikt dankzij het Italiaans ontwerp, de hoogwaardige kwaliteit en het maatwerk. Door de keuze uit meerdere modellen wijnopeners, Murano, Rialto en Milano, de vele beschikbare kleuren en verpakkingen is er altijd een passend ontwerp voor uw bedrijf of evenement. Custom Corkscrew zorgt ervoor dat uw aanvraag snel, op maat, adequaat en servicegericht wordt behandeld.


Bel nu
06 2912 4708

Internationaal: +31 6 2912 4708

Contact: Sylvia Verboon
info@customcorkscrew.com

Contact